Livrare in 3-5 zile lucratoare

Despre noi

Ce oferim?

Oferim servicii de cea mai buna calitate la un pret corect. Ca si producatori directi ai produselor folosim materiale alese dupa cele mai intalte standarde. Oferim produse ieftine, fara intermediari si fara a face rabat de la calitate.

Construcţia plăcilor permite o instalare rapidă şi uşoară a acestora. Am dezvoltat o paletă largă de nuanţe şi o gamă variată de forme pentru a oferi clienților multe posibilităţi de amenajare şi de proiectare.

Comanda Acum

Despre Piatra Decorativa

Pietrele decorative reprezinta vittorul in design conferind o conexiune cu natura chiar din interiorul casei tale. Prin multiplele opțiuni oferite, sufrageriile, băile, bucătăriile, birourile, restaurantele, magazinele vor capata un aer energetic si de relaxare.

Dar folosirea pietrei decorative nu este limitată doar pentru interior. Creează un mediu ambiant și placut în exterior! Piatra decorativă este folosită cu succes indiferent de stilul proiectului unde este destinată, fie rustic sau modern. Alege tipul de piatră decorativă care îți place și creează un decor unic care va uimi prin textură și culoare!

Folosind materiale durabile si rezistente casa sau afacerea dumneavoastră își va păstra aspectul plăcut pentru o lungă perioadă de timp fara a fi afectată de condițiile meteorologice.

Comanda Acum