Livrare in 3-5 zile lucratoare

Despre noi

Ce oferim?

Oferim servicii de cea mai bună calitate la un preț corect. Ca și producători direcți ai produselor folosim materiale alese dupa cele mai intalte standarde. Oferim produse ieftine, fără intermediari și fără a face rabat de la calitate.

Construcţia plăcilor permite o instalare rapidă şi uşoară a acestora. Am dezvoltat o paletă largă de nuanţe şi o gamă variată de forme pentru a oferi clienților multe posibilităţi de amenajare şi de proiectare.

Comanda Acum

Despre Piatra Decorativă

Pietrele decorative reprezintă vittorul în design conferind o conexiune cu natură chiar din interiorul casei tale. Prin multiplele opțiuni oferite, sufrageriile, băile, bucătăriile, birourile, restaurantele, magazinele vor capăta un aer energetic și de relaxare.

Dar folosirea pietrei decorative nu este limitată doar pentru interior. Creează un mediu ambiant și plăcut în exterior! Piatra decorativă este folosită cu succes indiferent de stilul proiectului unde este destinată, fie rustic sau modern. Alege tipul de piatră decorativă care îți place și creează un decor unic care va uimi prin textură și culoare!

Folosind materiale durabile si rezistente casa sau afacerea dumneavoastră își va păstra aspectul plăcut pentru o lungă perioadă de timp fara a fi afectată de condițiile meteorologice.

Comanda Acum